2018 Excursie naar Londen leerjaar 4

In de week voor de kerstvakantie zijn we samen met de examenklassen van dit jaar naar Engeland geweest. We moesten op 6.00 u. op school zijn om met alle vierdejaars en zes docenten in de bus naar  Frankrijk te rijden. Daar zijn we uiteindelijk met de bus de trein opgereden en door de Euro Channel naar Engeland. Eenmaal daar aangekomen zijn we naar Canterbury gereden. Daar kregen we wat vrije tijd en konden we even bijkomen van de lange reis.Vervolgens reden we naar het  Youth Hostel in Oxford. In de avond kregen we tijd om wat te eten en zelf wat rond te lopen.
In de dagen daarna hebben we veel bekeken in Londen en Oxford en hebben we veel gelachen.
Vooral bij het maken van een vlog voor het vak Engels. We zijn bijvoorbeeld naar de London Dugeon geweest waar op een spannende manier over de geschiedenis van Londen werd  verteld.
Ook hebben we bekende gebouwen in Londen bekeken tijdens een stadswandelijg. We kwamen langs de Big Ben en Buckingham Palace, Trafalgar Square en 's avonds zijn we naar een leuke musical "School of Rock geweest, waarvan we de film al tijdens de lessen Engels gezien hadden. Zo wisten we een beetje waar het over ging en viel de musical in het Engels iets makkelijker te volgen.
Vrijdagmorgen vertrokken we vroeg en hadden we een tussenstop bij een outletstore. Uiteindelijk kijken we terug op een geslaagde reis.