2019 Brugklaskamp naar Austerlitz

Na drie leuke dagen met een afwisselend programma had iedereen veel te vertellen bij thuiskomst. Ondanks een buitje hier en daar heeft iedereen genoten van het zweeds-renspel, de zeskamp, het safarispel, de spooktocht en de disco met als thema Jungle. Er hing een fijne sfeer en de drie dagen waren te snel voorbij. Enthousiaste collega’s en juniormentoren hebben gezorgd dat de leerlingen een fijne tijd hadden en elkaar op een andere manier leerden kennen dan in de klas. Helaas kon door de boerenprotesten in en om Utrecht en Den Haag het bezoek aan Duinrell in Wassenaar niet doorgaan. Daardoor kwamen de bussen rond de middag al aan bij school. De leerlingen vermaakten zich in de aula totdat de ouders hen op konden halen. Voor het bezoek aan Duinrell proberen we een andere datum te vinden.

Van een leerling:
Het was echt een top ervaring. De eerste dag zijn we naar de piramide van Austerlitz gegaan. Daar hebben we een vragenspel gedaan. Toen zijn we lopend naar het kamphuis gegaan. ‘s Avonds hebben we gelasergamed. Ook waren er binnen activiteiten zoals: escaperoom en knutselen.
De volgende dag hadden wij zeskamp en levend stratego. Laat in de avond hadden wij een diamantensmokkelspel en een spooktocht waar de juniormentoren de kinderen moesten laten schrikken. Helaas stonden we woensdag lang in de file