Dag van de leraar

oktober 2020

5 oktober, niet alleen de dag van de leraar, maar dit jaar ook uitgeroepen tot dag van de leerling.

Pizza in de pauze, dat klinkt toch als een droom. Voor het Comenius College te Nieuwerkerk werd deze droom werkelijkheid. Eerder uit de les, om bij de foodtruck op het plein een pizza stuk te halen.

 

Dag van de leraar is eigenlijk bedoeld om de leraren in het zonnetje te zetten, maar maandag 5 oktober zijn niet alleen de leraren, maar ook de leerlingen extra in het zonnetje gezet. Door de onzekere corona situatie was het wel tijd voor wat leuks. In de grote pauze is er een pizza truck geregeld waarbij warme stukken pizza over de toonbank vlogen. Dat is toch iets anders dan een gesmeerde boterham.

 

Leerlingen stonden om beurten in rij te wachten om een lekker stukje margarita, salami of fungi te krijgen. Pizza is een goede bodem voor een middag studeren, en dat hebben de leraren gemerkt. 

Ook de leraren werden verwend. Tijdens de lessen werd er koffie en thee aangeboden en in de pauze lag er een grote taart. Al met al een calorierijke maar geslaagde dag. Laten we met positieve moed en vooral samen aan de slag gaan.

« ga terug