Video's

Bekijk alle video's op ons YouTube kanaal. De laatste nieuwe video's zie je ook hier:

Comenius Lyceum Capelle

">

Comenius Mavo Capelle

">

Video Comenius College Nieuwerkerk.

">

 Video Comenius Beroepsonderwijs Capelle.

">

 Video Comenius College Krimpen

">

Waar staat het Comenius College voor? Ons schoolplan is vertaald naar een korte animatiefilm.

">


Naast onze 360° video's zijn er ook video's en filmpjes gemaakt door de scholen van het Comenius College.
B.v. die van het lyceum waarin Bas uitlegt waarom hij gekozen heeft voor onze school of om wat meer te weten te komen over de opleidingen die gegeven worden op de vestiging Krimpen. Maak je keuze of kijk ze allemaal:
Neem gerust ook een kijkje op ons Youtube kanaal, daar staan nog meer video's.

Onderstaand de video van Comenius Rotterdam met meer informatie over:  MY CHOICE  De opleidingen die op Comenius Roterdam gegeven worden en wat is MY CHOICE eigenlijk? Kiezen, leren, ervaren en doen?
Op het Comenius Rotterdam ontdek je wie je bent en wat je kunt. Samen met ons.

 

">


Iets meer weten over Comenius Mavo Capelle en de nieuwe stromingen Art & Culture en Design & Technique? kijk de onderstaande video:

">


Wil je meer te weten komen over de opleidingen havo en vwo op Comenius Lyceum in Capelle in onderstaande video's  krijg je wat meer informatie en krijg je een goed beeld van de school.

">

 

 

">

 

International Busines College , Deze opleiding kan je volgen vanaf havo 4 op Comenius Lyceum in Capelle . Op het IBC leren havisten die het profiel Economie en Maatschappij kiezen tegelijk wat ondernemerschap inhoudt, en hoe zij succesvol een zakelijke carrière kunnen starten.

 

">

 

 

">

 

 Waarom Bas voor het lyceum gekozen heeft!

">

Op Comenius College Krimpen  werken we met het Young and Strong programma. Ben jij jong en nieuwsgierig?  Leer je graag? Hou je van zelf keuzes maken en praktisch bezig zijn? Dan is Young and Strong echt iets voor jou! Er zijn vier verschillende Youngprogramma's om uit te kiezen: Young Art, Young Science, Young Business en Young Sport.

">


Comenius Lyceum Capelle Bas in de aula van het Junior Lyceum

">


Comenius Lyceum Capelle:  Bas in het lab