Comenius docent Ismail Aghzanay leraar van het jaar 2021!

december 2021

Op 4 december is, tijdens een spannende ontknoping die te volgen was via een livestream, Ismail Aghzanay uitgeroepen tot leraar van het jaar 2021 voor het voortgezet onderwijs. Hiermee is hij het komende jaar ook ambassadeur voor Leraar24.

Wij feliciteren Ismael met deze eervolle titel. Vanzelfsprekend is het Comenius College trots op al haar docenten voor hun dagelijkse enthousiaste inzet. Docenten maken tenslotte het verschil voor leerlingen.

Ismail Aghzanay is docent Engels aan het Comenius Beroepsonderwijs in Capelle aan den IJssel. Wat het beroep leraar zo bijzonder maakt, is niet in woorden te vatten, vindt Ismail. “Als leraar kun je harten bereiken, raken en verrijken. Ik ben er trots op dat ik al zoveel prachtige zielen heb leren kennen en hun vertrouwen heb gekregen. Maar ik maak me zorgen over de toekomst, daarom wil ik me als ambassadeur hardmaken voor het lerarentekort.” De jury is geraakt door de kwetsbaarheid die Aghzanay in zijn verhaal toont. “Jouw kernwaarden zijn passie, gedrevenheid en authenticiteit. Bij alles wat je doet en zegt, gaat het om de relatie. Kansen creëren voor elke leerling is voor jou belangrijk.”  

Meer lezen en de andere winnaars bekijken: Leraar van het Jaar 2021: dit zijn de winnaars - Leraar24

 

 

 

 

 

 
Foto's en informatie afkomstig van Leraar 24.

« ga terug