Meet & Match 2023: Een groot succes!

maart 2023

Op 15 maart jl. stonden de deuren van het Comenius College open voor potentiële nieuwe collega’s. Met veel enthousiasme werden alle geïnteresseerde bezoekers ontvangen door de algemene directie en medewerkers van de scholen. Op deze verrassende en inspirerende avond konden de deelnemers kennismaken met de zeven verschillende Comenius scholen.


Eric Dekker, algemeen directeur, verwelkomde alle bezoekers en informeerde hen over de visie en het DNA van het Comenius College. Ook vertelde hij het een en ander over CVO, de organisatie en hoe Comenius zich als werkgever onderscheidt.
Daarna was het de beurt aan de directieleden van de verschillende scholen. Zij namen het stokje van Eric Dekker over en gingen met de deelnemers in gesprek over wat ‘hun’ school zo bijzonder maakt.  Zo kregen de bezoekers een goede indruk van de diversiteit van de Comenius scholen. Om een juiste match te kunnen maken is het belangrijk om te weten of je bij elkaar past.


Voor de zij-instromers was Peter van der Zwaal van Leraar van Buiten aanwezig om ook hen van de nodige informatie te voorzien.
Onder het genot van een drankje en een hapje kon er nog nagepraat worden.
Kortom een zeer geslaagde avond die voor herhaling vatbaar was!

 

 

« ga terug