Werken bij het Comenius College

Het Comenius College is een open christelijke scholengemeenschap met een breed onderwijsaanbod in Capelle aan den IJssel en omgeving met meer dan 3000 leerlingen. Het Comenius College geeft onderwijs dat past bij de 21e eeuw. Wij dagen leerlingen in een zo rijk mogelijke leeromgeving uit om hun talenten tot ontplooiing te brengen. Op onze school werken in totaal ongeveer 300 medewerkers.
Het Comenius College voert een professioneel en integraal personeelsbeleid, waarbij de afdeling HR functioneert als een ‘open servicecentrum’ voor alle medewerkers.

Op de vestigingen van het Comenius College staan de kernteams onder leiding werken bij Comenius? vacaturesvan een teamleider.  Samen met ongeveer vijftien collega’s geeft de teamleider vorm aan het onderwijs en de leerlingbegeleiding. Deze organisatiestructuur en de prettige onderlinge omgang, de duidelijke afspraken en een professionele cultuur zorgen ervoor dat het zondermeer plezierig is om op het Comenius College te werken.

Bekijk onze vacatures.

Al onze vacatures kunt u ook terugvinden op de 'werken bij' website van ons bestuur CVO.  Of stuur ons een open sollicitatie.