Open dagen

In het schooljaar 2019/2020 zijn er meerdere momenten waarop u als ouder met uw zoon of dochter op bezoek kunt komen om een goed beeld te krijgen van het Comenius College.

Voorlichtingsmomenten

  • Open lesavond voor ouders en leerlingen
  • Open Dag
  • Meeloopmiddag voor leerlingen groep 8 die niet met hun school naar een meeloopmiddag komen.
  • Open Dag Light
     

 

Open lesavonden
Er worden meerdere proeflessen van ongeveer 25 minuten aangeboden voor leerlingen uit groep 7 of 8 samen met hun ouder(s).
06 november van 18.30-20.30 uur
21 november van 18.30-20.30 uur
Meer informatie en digitaal opgeven kan via
deze link

Open dag
Tijdens de Open dag bent u welkom met uw zoon of dochter en kunt u meer informatie krijgen over de opleidingen die het Comenius biedt, maar ook over bijvoorbeeld zorg en buitenlesactiviteiten.
Van harte welkom op 29 januari van 15.00-20.00 uur

Meeloopmiddag
Twijfelt uw zoon of dochter na het bezoeken van de Open dag nog of het Comenius College bij hem of haar past? Dan is het handig om nog een keer op school langs te komen voor een meeloopmiddag. Tijdens deze middag worden er meerdere proeflessen van ongeveer 25 minuten aangeboden voor leerlingen uit groep 8.
05 februari van 13.30-15.00 uur

Open Dag Light
Heeft u de Open Dag gemist, maar wilt u de school toch nog even van binnen bekijken? Dan bent u van harte welkom op de Open Dag Light, u krijgt de mogelijkheid vragen te stellen en  een rondleiding door het gebouw te krijgen.
20 februari van 17.00-19.00 uur

Inschrijven
Bent u er al zeker van dat u uw kind wilt inschrijven op het Comenius College? Dan kunt u zich hier inschrijven:

knop aanmelden brugklas