Informatie voor groep 8 ouders 

Van brugklas naar diploma!
Gaat uw zoon of dochter komend schooljaar naar de brugklas? In welke brugklas hij of zij komt, hangt voornamelijk af van het schooladvies van de basisschool. Bij de zoektocht naar de juiste school is het belangrijk dat uw kind zich in de school thuis voelt. 
Uw kind brengt in de jaren dat hij op de middelbare school zit een belangrijk deel van zijn tijd op school door. Dan moet de keuze voor die school ook de juiste zijn.! 
Aspraak maken? Dat kan op al onze  scholenAanmelden voor het schooljaar 2019-2020 of meer informatie? 
Neem ook een kijkje bij de video's om een indruk van de scholen te krijgen.Maar welke school en opleiding past bij uw kind...?

Het Comenius College biedt onderwijs aan van vmbo-basis tot en met tweetalig vwo in Capelle, Nieuwerkerk, Krimpen aan den IJssel en Rotterdam.
Bij aanmelding op onze school gaan we eerst in gesprek met de leerling en met u als ouders/verzorgers.
Dan bekijken we samen welke mogelijkheden er zijn. Natuurlijk helpen wij u en uw kind met deze grote stap in zijn of haar leven!  Persoonlijke aandacht staat in onze leerlingbegeleiding centraal.
Wij willen in ons onderwijs recht doen aan de individuele mogelijkheden van elke leerling. Het beste uit onze leerlingen halen.

 Dit is niet voor niets onze slogan. Want wij zijn ervan overtuigd dat veel leerlingen na het Comenius wellicht wel verder gekomen zijn dan verwacht!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie: Neem contact op met een van onze scholen of stuur een mail naar : mail@comenius.nl

Wilt u uw zoon of dochter aanmelden? Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek op één van onze scholen.


Folders en gidsen
 

Onderstaand de schoolgids van dit schooljaar , de nieuwe wervingsbrochure en de folders van iedere vestiging voor komend jaar zijn vanaf de herfstvakantie beschikbaar:

 

Folders per school:

CLC/CMC
Comenius Lyceum
Comenius Mavo
  CCN
Comenius
Nieuwerkerk
  CBC
Comenius
Beroepsonderwijs
         
CCR
Comenius Rotterdam
  CCK
Comenius Krimpen